Als particulier | Pamoja Child Foundation

Wat u kunt doen

U kunt naast in of plaats van het sponsoren van een kind of het doneren van een gift Pamoja Child Foundation natuurlijk ook op een andere manieren ondersteunen. Een aantal mogelijkheden beschrijven wij hieronder.

Organiseer een inzamelingsactie
Sla met familie, vrienden, collega's of kennissen de handen ineen. SAMEN zet u zich in voor het goede doel. Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop, ruim uw zolder leeg en hou een rommelmarkt, organiseer een benefietconcert, haal lege flessen op. Mocht u interesse hebben om met een activiteit geld in te zamelen voor Pamoja Child Foundation, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het bedenken van originele inzamelingsacties.

Breng Pamoja Child Foundation in contact met organisaties/verenigingen
Wellicht kent u organisaties of verenigingen die een goed doel willen om te ondersteunen. U kunt daarbij denken aan de school van uw kinderen, de plaatselijke sportvereniging, een Rotary of uw kerk. Wij komen graag met uw hulp in contact met deze partijen om de mogelijkheden voor hulp aan Pamoja Child Foundation te onderzoeken. U kunt daarbij in meer of mindere mate betrokken zijn, maar uiteraard houden we u op de hoogte van de uitkomsten en eventuele opbrengsten.

Vertel anderen over Pamoja Child Foundation
Pamoja Child Foundation is een kleinschalige organisatie en daardoor mede afhankelijk van de mond-tot-mond reclame bij het verkrijgen van fondsen en sponsors. Bent u enthousiast over de doelstellingen en activiteiten van Pamoja Child Foundation? Vertel anderen dan over onze organisatie en activiteiten en vraag hen om net als u Pamoja Child Foundation te ondersteunen.

Iets te vieren?
Bent u binnenkort jarig, heeft u een jubileum, gaat u met pensioen of heeft u iets anders te vieren? Overweeg dan eens om in plaats van een bos bloemen of een boek, hen te vragen een donatie aan Pamoja Child Foundation te geven ter ere van uw festiviteit. Wij kunnen u helpen om dit op een ludieke wijze kenbaar te maken en zullen u laten weten wat de opbrengsten zijn.

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja