Als bedrijf | Pamoja Child Foundation

Wat uw bedrijf kan doen

Als bedrijf kunt u natuurlijk via donaties of het sponsoren van een kind Pamoja Child Foundation ondersteunen. Maar wellicht vind u het leuk om Pamoja Child Foundation (daarnaast) op een andere manier te ondersteunen. We hebben een aantal suggesties voor u op een rijtje gezet.

In plaats van kerstgeschenken een donatie aan Pamoja Child Foundation
U en uw medewerkers vinden het wellicht een prettig idee om, in plaats van het jaarlijkse kerstpakket, dat budget (deels) te doneren aan Pamoja Child Foundation. Wij kunnen u en uw medewerkers dan actief informeren over de activiteiten die Pamoja Child Foundation van uw donatie kunnen uitvoeren. Dat kan bijvoorbeeld doordat wij tijdens uw kerst- of nieuwsjaarborrel een presentatie geven of via informatie per mail.

Ook kunt u in plaats van kerstkaarten en geschenken aan relaties een donatie aan Pamoja Child Foundation doen. Wij kunnen dan samen met u uw zakenrelaties actief informeren over uw keuze om het budget anders dan gebruikelijk in te zetten. Een mooie manier om uw bedrijf te profileren en tegelijkertijd Pamoja Child Foundation te ondersteunen. 

Sportactiviteiten
Doet uw organisatie mee aan sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld de Dam tot Dam loop? Door de sportieve inzet van u en uw medewerkers door familie, vrienden en zakenrelaties te laten sponsoren kunt u een bedrag inzamelen voor Pamoja Child Foundation. Ook hier kunnen wij u helpen met de communicatie hieromtrent en het maken van sponsorformulieren. Uiteraard laten wij u en uw medewerkers de totale opbrengst weten.

Iets te vieren?
Bestaat uw bedrijf een bepaald aantal jaar, gaat u verhuizen of uitbreiden of is er anderszins iets te vieren? U kunt ook hierbij uw festiviteit in het teken van Pamoja Child Foundation zetten en uw medewerkers en gasten vragen in plaats van een plant te geven een donatie aan Pamoja Child Foundation te doen. Zet bijvoorbeeld een collectebus neer tijdens de openingsborrel.

Als u interesse hebt om op een dergelijke manier Pamoja Child Foundation te ondersteunen, neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over hoe dit op een passende wijze vorm te geven.

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja