Uw hulp | Pamoja Child Foundation

Uw hulp

U kunt Pamoja Child Foundation op verschillende manieren ondersteunen. U kunt een kind sponsoren met zijn/haar opleiding of een bedrag doneren ten behoeve van de activiteiten voor de gemeenschap als geheel.

Sponsor een kind
Help een (wees)kind aan een toekomst en sponsor het kind al voor € 25 per maand. Dankzij uw sponsorbijdrage kan het kind naar school en een vak leren. Dit is de enige weg naar een onafhankelijk bestaan. Pamoja Child Foundation maakt het mogelijk dat vooral meisjes toegang hebben tot hoger beroeps of universitair onderwijs. Als sponsor wordt u met enige regelmaat op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en vorderingen van uw sponsorkind en u ontvangt een paar keer per jaar een nieuwsbrief. 

U kunt zich als sponsor opgeven via het donatieformulier onderaan deze pagina. Het formulier kun u per mail verzenden naar info@pamoja.nl of per post verzenden naar:

Pamoja Child Foundation
Sassenheimstraat 64-III
1059 BK Amsterdam

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Doneer een bedrag
Door de giften van donateurs kunnen wij werken aan een duurzame en onafhankelijke toekomst voor de gemeenschap als geheel. Met uw donatie draagt u bij aan de projecten School als Veilige Haven en het Versterken van Gemeenschapsgroepen maar ook aan activiteiten zoals HIV-Aids voorlichtingsprogramma's. Daarnaast verleent Pamoja Child Foundation waar nodig ook incidentele hulp, daarbij kunt u denken aan hulp bij overstromingen, of juist grote droogte,of aan het uitbreken van een ziekte. Door nu uw steun toe te zeggen, ondersteunt u Pamoja Child Foundation bij deze activiteiten. Wordt daarom donateur en maak elke maand/kwartaal/jaar of eenmalig uw donatie over.

Voor het overmaken van uw gift kunt u gebruik maken van de betalingsmodule op onze website. Hiermee kunt u via internet direct uw gift overmaken. Voor het gebruik van deze betalingsmodule wordt 10% van uw gift ingehouden door de organisatie Alle Goede Doelen, de organisatie die de betalingsmodule beschikbaar heeft gesteld.
U kunt echter ook uw gift via uw bank overmaken, in dat geval gaat 100% van uw gift naar de projecten van Pamoja Child Foundation. U kunt uw gift in dat geval overmaken naar IBAN NL95 INGB 0004 2717 42 t.n.v. Pamoja Child Foundation te Amsterdam.

Downloads

  1. › Donatieformulier

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja