Awasi | Pamoja Child Foundation

Awasi

Kenya grenst in het noorden aan de landen Sudan, Somalië en Ethiopië, in het westen aan Uganda, in het zuiden aan Tanzania en in het oosten aan de Indische Oceaan.

De republiek Kenya heeft een oppervlakte van 582.646 km2 met als hoofdstad Nairobi. Kenia staat bekend om haar prachtige natuur en boeiende cultuur.

Pamoja Child Foundation werkt sinds 2001 in twee administratieve eenheden, lokaties genoemd, in het grotere Nyando-district in de provincie Nyanza. In 2010 heeft Kenia een nieuwe grondwet aangenomen die districten heeft vervangen met sub-counties. Het grotere Nyando-district is sindsdien onderverdeeld in 2 sub-counties, wat betekent dat Awasi en Nyang'oma locaties zich momenteel in respectievelijk Nyando en Muhoroni sub-counties bevinden. Er zijn in totaal zeven sublocaties binnen de twee locaties, namelijk Sidho East II, Kamsawa South, Wang'aya I, Awasi, Ayucha, Border I, Border II en Wang'anga. Het kantoor van Pamoja Child Foundation ligt in Awasi, in het westen van Kenia, zo'n 25 kilometer van Lake Victoria.

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja