Medewerkers | Pamoja Child Foundation

Medewerkers in Kenia

John Samuel Otieno Okelo
Functie: Community Mobilization & Development Coordinator

Persoonlijke informatie: John is een Keniaanse burger en mensenrechten activist met bijzondere aandacht voor de bevordering van de kinderrechten. John studeerde "Community Health and Development en "Information Studies". Momenteel is hij bezig met een Bachelor "Sciences, social sciences Community Health". Als een facilitator is hij gespecialiseerd in seksuele voorlichting en voorlichting aan burgers over onder meer de ontwikkeling van de gemeenschap.
Werkervaring: John werkt sinds 2003 voor Pamoja Child Foundation. Voordat hij bij Pamoja Child Foundation kwam, heeft hij als vrijwilliger gewerkt voor verschillende organisaties. John heeft gewerkt binnen verschillende programma's over gezondheid, versterken van de gemeenschap en mensenrechten.
Functie omschrijving: John's werkzaamheden zijn specifiek gericht op gemeenschappen om gezamenlijk maatschappelijke verandering en verbetering van de kwaliteit van het leven tot stand te bregen. John S. coördineert de activiteiten van Pamoja Child Foundation gericht op de ontwikkeling van de gemeenschap door het bevorderen van rechten van het kind. Hij verbindt de organisatie met andere belanghebbenden.

Joan Aoko Omollo
Functie: Child Protection and Development Coordinator

Joan werkt sinds 1 maart 2012 voor Pamoja Child Foundation in Kenia en heeft als taak het sponsorship programma te coordineren en alle andere activiteiten die gericht zijn op de educatieve en persoonlijke ontwikkeling van kinderen in de werkgebieden. Zelf moeder van 2 jonge kinderen, zet zij zich met veel passie en plezier in voor de doelgroep van Pamoja Child Foundation.

Dickson Otieno Odero Kobong

Functie: Strategische Manager, met nadruk op M&E en fondsenwerving
Dickson heeft het team in Kenya versterkt sinds augustus 2013 en brengt een weelde aan ervaring met zich mee. Hij zet zich in voor de monitoring en evaluatie van de prjecten van Pamoja Child Foundation en draagt zorg voor het opzetten en uitvoeren van de strategische richting en zoekt daarbij de passende fondsen. Dickson is een enorme aanwinst voor het team en voelt zich als een vis in het water. 

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja