Medewerkers | Pamoja Child Foundation

Medewerkers in Kenia

Het team in Kenia bestaat uit 9 werknemers, die hieronder worden voorgesteld:

John Samuel Otieno Okelo

Titel: Operationele & Projecten Manager/ Senior Trainer

 

De afgelopen 13 jaar ben ik werkzaam geweest voor Pamoja Child Foundation. Ik geniet van het werken met kinderen en de gemeenschap in het algemeen. Het werken met gemeenschapsgroepen is een geweldige ervaring omdat ik geniet van het werken met mensen met verschillende ervaringen, verwachtingen en mogelijkheden. Wat van groot belang is, is dat het transformeren van een gemeenschap een geleidelijk proces is dat tijd kost, ​​om geduld vraagt, en tolerantie en flexibiliteit. Mijn ervaring op scholen is geweldig geweest. Kinderen zijn eerlijk, levendig, actief en altijd bereid om te leren en te implementeren wat ze hebben geleerd. De leraren en ouders zijn ook coöperatief en dat maakt mijn werk op scholen gemakkelijker en leuker. Kinderen zijn effectieve veranderingsagenten en ze mondig maken is een duurzame manier om de wereld een betere plek te maken.

Dickson Otieno Kobong '

Titel: Strategisch & Financieel Manager

 

Als strategisch en financieel manager van de organisatie ben ik dol op de resultaten van onze implementatie, en ik heb de leiding over monitoring en evaluatie. Ik kan met zekerheid zeggen dat de aanpak en uitvoering van de organisaties projecten, resultaatgericht is en de participatie van de gemeenschap bevordert bij het bereiken van duurzame ontwikkeling. Er zijn verschillende ontwikkelingsspelers op dit gebied, maar het implementatiemodel van Pamoja Child Foundation is uniek omdat de organisatie opereert via een op mensenrechten gebaseerde benadering van ontwikkeling, met veel nadruk op de rechten van het kind en empowerment van mensen in het leven van kinderen die verantwoordelijk zijn voor hun ontwikkeling, zoals ouders/ verzorgers en leraren. Kinderen zijn onze toekomst en Pamoja Child Foundation investeert in de kinderen om de wereld morgen beter te maken. Er moet nog veel worden gedaan en stap voor stap zullen we er komen!!!!

Tabitha Anyango Omollo

Titel: Programma Coördinator/ Trainer

Ik ben in maart 2012 als stagiair begonnen bij Pamoja Child Foundation; Ik heb veel ervaring opgedaan met het werken met kinderen in het sponsorship programma van de organisatie, in de scholen en met de gemeenschapsgroepen, en ik heb onder andere mijn schrijf-, communicatie- en faciliterende vaardigheden verscherpt. Momenteel werk ik als Programma Coördinator in het kader van een partnerschap tussen Pamoja Child Foundation en VI Agro-forestry. Ik heb genoten van deze ervaring door mensen uit verschillende regio's met verschillende culturen te ontmoeten. Ik waardeer de kansen die ik bij Pamoja Child Foundation heb gekregen die me van het ene niveau naar het andere heeft doen groeien. Door de samenwerking heeft de organisatie de leden van de groepen (ouders/ verzorgers) kunnen bereiken met bewustwording over kinderrechten en -verantwoordelijkheden, gender zaken, hiv & aids en ook seksuele voorlichting door trainingen aan adolescenten voor de algehele duurzaamheid van hun projecten. Ik heb er plezier in de gemeenschap te dienen met het doel hun vermogen te verbeteren om de middelen die voor duurzame ontwikkeling beschikbaar zijn, te exploiteren. Ik ben blij deel uit te maken van Pamoja Child Foundation en de teamgeest hier is geweldig!

Evalyne Kiage

Titel: Project Medewerker/ Facilitator

Ik koester elk moment dat ik doorbreng bij Pamoja Child Foundation omdat het levens in de gemeenschap transformeert. Ik ben dankbaar voor de kans, omdat ik mijn tijd op de meest bevredigende manier kan gebruiken. Ik zie graag mensen met de juiste instelling, ongeacht de uitdagingen waarmee ze in het leven worden geconfronteerd. Via Pamoja Child Foundation heb ik interactie gehad met wezen en kwetsbare kinderen, contact gelegd met leden van de gemeenschap en scholen met een boodschap van hoop door middel van duurzame ontwikkeling. Vandaag ben ik een goede facilitator met goede communicatievaardigheden. Ik heb ook veel exposure gekregen dankzij talloze interacties op organisatieniveau via netwerken en samenwerking. Ik ben ook deskundig geworden op het gebied van kinderrechten en -verantwoordelijkheden en kinderbescherming. Als ik naar de gemeenschap kijk, voel ik dat ik in staat ben om in te grijpen, de rechten van de kinderen te beschermen en te handhaven.

Cynthia Awuor

Titel: Coördinator voor Sponsoring en kinderbescherming

Mijn ervaring in Pamoja Child Foundation is geweldig; Ik hou van alles wat ik doe, mijn professionele vaardigheden zijn enorm verbeterd, ik heb de mogelijkheid gekregen om verschillende mensen op verschillende niveaus te ontmoeten en met hen in contact te komen. Wat ik het meest waardeer in de organisatie, is de gunstige werkomgeving. Ik ben ook dol op de manier waarop de Pamoja Child Foundation nauw samenwerkt met lijn ministeries en belanghebbenden voor de duurzaamheid van haar programma's. Je hebt misschien niet de financiën om bij te dragen aan ontwikkeling, maar je hebt zeker iets te delen of toe te voegen. Ik heb mijn tijd en expertise en dat is mijn bijdrage aan de gemeenschap voor duurzame ontwikkeling. Bedankt Pamoja Child Foundation voor het geven van het platform om te dienen!

Onze ondersteunende medewerkers

Het team bestaat uit geweldige individuen die sinds de oprichting betrokken zijn bij de organisatie. Ze werken de klok rond om een ​​gunstige omgeving voor de organisatie te garanderen, waardoor het werk voor personeel en bezoekers wordt vergemakkelijkt. Ze zorgen voor veiligheid, netheid en algemeen welzijn en onderhoud van de organisatie. Na meer dan 10 jaar de organisatie te hebben gediend, is hun loyaliteit en betrokkenheid een aanwinst voor Pamoja Child Foundation.

"De organisatie biedt ons alles wat we nodig hebben om effectief te werken, en we krijgen ook onze salarissen op tijd. Onze relatie met het uitvoerende personeel is ook goed en vriendelijk, waardoor onze werkomgeving zeer bevorderlijk is. Ik hou echt van mijn werk ", zegt Joshua Ogot, een van de medewerkers van de Pamoja Child Foundation die verantwoordelijk is voor de beveiliging. 

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja