Bestuursleden | Pamoja Child Foundation

De bestuursleden

Het bestuur van Pamoja Child Foundation in Nederland bestaat uit 4 bestuursleden die zich inzetten voor de doelstellingen van Pamoja. Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor hun inspanningen en doen dit volledig vrijwillig.

Ellen van Puffelen

Bestuurslid sinds 2010, penningmeester sinds 2014

Werkt als consultant voor verschillende humanitaire en ontwikkelingsorganisaties.

"Ik werk vanuit het perspectief dat ik het geluk had om in Nederland geboren te worden, terwijl anderen opgroeien in meer uitdagende omstandigheden, dus ik heb bewust gekozen om te werken in humanitair en ontwikkelingswerk. Het recht op onderwijs, gezondheidszorg en bescherming, maar ook opgroeien met liefde en aandacht van je ouders is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Na jarenlang te hebben gewerkt bij grote internationale ontwikkelingsorganisaties, voelde ik de drang om meer te werken op lokaal niveau. Ik wilde de ervaring van werken met gemeenschappen om te zien hoe ontwikkelingsprocessen werken, en hoe mensen bij elkaar komen om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken, wat voor mij de reden was om in 2006 voor de functie van directeur van Pamoja in Awasi te kiezen. Ik heb dit met veel plezier en enthousiasme voor 4 jaar gedaan en met veel voldoening heb ik de positie overgedragen aan een Keniaanse directrice in april 2010. Omdat Pamoja me na aan het hart ligt, blijf ik betrokken bij de organisatie als bestuurslid. Het werken met het team in Kenia geeft me veel positieve energie en de resultaten in de gemeenschap zijn lonend. " 

Anniek Molenschot

Secretaris sinds augustus 2014

Meike Hartelust

Bestuurslid sinds 2010
Werkt als Interieur Architect

"Vanaf 2001 hebben mijn man en ik twee kinderen van Pamoja gesponsord omdat wij onder de indruk waren van het initiatief van Madelon en Kepher en een goed gevoel hadden bij de kleinschaligheid van de organisatie en de directe betrokkenheid van de oprichters. Na jaren passief een bijdrage geleverd te hebben wilde ik graag een iets substantiëlere bijdrage leveren en dat is vanaf het voorjaar van 2010 een bestuursfunctie geworden".

Maartje Flamman

Bestuurslid sinds augustus 2014 

Iets voor jou?
Pamoja Child Foundation zoekt nieuwe bestuursleden die vanuit Nederland met ons willen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie in Awasi. Als u een actieve bijdrage wil leveren aan Pamoja en naast regelmatig vergaderen ook daarbuiten tijd kan besteden aan verschillende activiteiten, neem dan contact met ons op via info@pamoja.nl of via het contactformulier op deze website. We kunnen u dan verder informeren.

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja