Bestuursleden | Pamoja Child Foundation

De bestuursleden

Het bestuur van Pamoja Child Foundation in Nederland bestaat uit 4 bestuursleden die zich inzetten voor de doelstellingen van Pamoja. Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor hun inspanningen en doen dit volledig vrijwillig.

Harriët Sterenborg
Penningmeester sinds 2006.
Werkzaam als controller bij het Centraal Bureau Fondsenwerving.
"Pamoja is opgericht door mijn studievriendin Madelon Misasa - de Vries. Van haar hoorde ik de verhalen over de oprichting en het reilen en zeilen van de stichting uit eerste hand. Sinds 2006 ben ik zelf actief geworden in het bestuur van Pamoja Child Foundation. Eerst als bestuurslid en sinds 2008 als penningmeester. Ik zet me met veel energie en enthousiasme in om een bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van de doelstellingen van Pamoja Child Foundation. De kleinschaligheid van de organisatie en het versterken van de zelfredzaamheid van de kinderen in Awasi spreken mij erg aan".

Ellen van Puffelen
Bestuurslid sinds 2010
Werkzaam als programma manager bij Dokters van de Wereld.
"Vanuit de overtuiging dat ik zelf puur geluk heb gehad dat mijn wieg in Nederland stond toen ik werd geboren, terwijl anderen niet zo gelukkig zijn, heb ik bewust voor werken in ontwikkelingssamenwerking gekozen. Het recht op onderwijs, gezondheidszorg en voedsel, maar ook opgroeien met liefde en aandacht van je ouders is helemaal niet zo vanzelfsprekend voor iedereen. Na jaren voor grote internationale ontwikkelingsorganisaties gewerkt te hebben, voelde ik de behoefte om ‘met de voeten in de klei' te staan en op lokaal niveau te ervaren hoe ontwikkelingssamenwerking in elkaar steekt; reden voor mij om op de functie van directeur bij Pamoja in Awasi te solliciteren. Dit heb ik met zeer veel plezier en enthousiasme gedaan en met veel voldoening heb ik het werk aan een Keniaanse over kunnen dragen in april 2010. Om betrokken te blijven bij de organisatie heb ik plaats genomen in het bestuur van Pamoja in Nederland".

Meike Hartelust
Bestuurslid sinds 2010
Student aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, opleiding tot Interieur Architect.
"Vanaf 2001 hebben mijn man en ik twee kinderen van Pamoja gesponsord omdat wij onder de indruk waren van het initiatief van Madelon en Kepher en een goed gevoel hadden bij de kleinschaligheid van de organisatie en de directe betrokkenheid van de oprichters. Na jaren passief een bijdrage geleverd te hebben wilde ik graag een iets substantiëlere bijdrage leveren en dat is vanaf het voorjaar van 2010 een bestuursfunctie geworden".

Iets voor jou?
Pamoja Child Foundation zoekt nieuwe bestuursleden die vanuit Nederland met ons willen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie in Awasi. Als u een actieve bijdrage wil leveren aan Pamoja en naast regelmatig vergaderen ook daarbuiten tijd kan besteden aan verschillende activiteiten, neem dan contact met ons op via info@pamoja.nl of via het contactformulier op deze website. We kunnen u dan verder informeren.

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja