Nieuws | Pamoja Child Foundation

Fondsenwervingsconferentie in Uganda

Doordat Pamoja al lange tijd zoveel mogelijk samenwerkt met diverse partners, werd Donnah, de directeur in Kenia uitgenodigd voor een internationale conferentie over het werven van fondsen. De conferentie vond plaats in Jinja, Uganda en werd georganiseerd door Edukans, een belangrijke ontwikkelingspartner in het onderwijs. Experts op het gebied van fondsenwerving van de Resource Alliance Organization faciliteerden de conferentie en trainingen.

De conferentie was gericht op partners uit verschillende regio's zoals India, Congo, Kenia, Oeganda, Malawi, Peru, Ghana en Ethiopië. Pamoja was één van de vijf organisaties uit Kenia die aanwezig waren. De trainingen werden op de verschillende organisaties toegespitst, waardoor alle aanwezige organisaties inzicht kregen, uitgedaagd werden en vragen konden stellen die voor de betreffende organisatie en locatie van toepassing waren.

Tijdens de training werd Pamoja benoemd als een belangrijke en veerkrachtige ontwikkelingsorganisatie, met zeer resultaatgericht programma's. Tevens werd benoemt dat Pamoja goed inspeelt op de behoeften en rechten van de gemeenschap, waardoor de activiteiten goed aansluiten bij de situatie van dat moment. Het opleidingsprogramma van Pamoja werd nadrukkelijk benoemd als een programma met ‘a touch of humanuty and great uniqueness'.

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja