Nieuws | Pamoja Child Foundation

Always in the best interest of the child, 10 years on.

Tien jaar Pamoja Child Foundation, dat willen we met jullie vieren!

In 2001 is Pamoja Child Foundation opgericht. Zo'n 90 weeskinderen in het westen van Kenia worden sindsdien door de stichting direct gesteund en nog veel meer via scholen en gemeenschappen. Dankzij de trouwe steun van de sponsors en donateurs en de inzet van Madelon, Kepher en het team in Kenia kan Pamoja Child Foundation met trots zeggen dat zij inmiddels al 10 jaar verschil maakt voor duizenden kinderen. Dat mag gevierd worden!

Op vrijdag 30 september geeft Pamoja Child Foundation een groot feest in Macy's Amsterdam. Dat wilt u niet missen! Het zal een feestelijke en gevarieerde avond worden. De bestuursleden Ellen van Puffelen en Harriët Sterenborg zijn net terug van een bezoek aan Kenia en zullen jullie informatie geven over de sponsorkinderen, de projecten en de resultaten.

Ook zullen we een aantal mensen in het zonnetje zetten en is er een veiling. Veilingduo Arnoud & Maartje zullen hun best zullen doen om jullie te verleiden tot hoge biedingen op onder andere schilderijen en glaskunst van echte kunstenaars, pedicure behandelingen in Amsterdam, een diner voor 2 in restaurant Sparkling in Utrecht en de complete LP collectie van Wim Sonneveld voor de echte verzamelaar. Heeft u daarnaast nog iets dat wij kunnen veilen voor Pamoja, neem dan contact met ons op.

Na de veiling willen we feest met jullie vieren! We gooien daarom de voeten van de vloer met DJ Arnoud en DJ Tim en disco muziek van jaren '70 tot nu. Speciale verzoeknummers kunnen tegen een vergoeding bij de DJ's worden ingediend.

Adres:
Macy's Amsterdam (het oude Haarlemmermeerstation)
Amstelveenseweg 266, Amsterdam
www.macysamsterdam.nl

Programma:
18:00 uur borrel,
20:00 uur officieel gedeelte
20:30 uur veiling
21:00 uur disco

Kosten:
€ 10,- entree en onbeperkt bieden op veilingstukken

Parkeren:
Naast de reguliere parkeerplaatsen in de omgeving van Macy's is het ook mogelijk aan de achterzijde van Macy's te parkeren. Hier geldt ook het normale parkeertarief voor Amsterdam Oud-Zuid. Maandag - zaterdag 09:00-21:00 € 3,00 per uur.

Wij zien met jullie graag een geweldig feest tegemoet met mooie opbrengsten voor Pamoja!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Meike Hartelust (06-11886427)

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja