Nieuws | Pamoja Child Foundation

Mercy's verhaal

Het eerste Pamoja meisje gaat studeren

Ik weet niet waar te beginnen om mijn sponsors en Pamoja Child Foundation te bedanken voor hun hulp van 2008 tot nu. Met die hulp hebben ze mij in staat gesteld te komen waar ik nu ben. Ik ben zo dankbaar dat woorden alleen niet eigenlijk niet genoeg zijn. Mijn naam is Mercy Omollo, het oudste kind in een gezin van vijf. Mijn moeder is een heel sterke vrouw en moeder, maar het feit dat zij weduwe is, was in haar ogen een beperking voor ons het beste te bereiken. Ze worstelt om zorg te dragen voor ons, maar sinds mijn andere broers en zussen ook naar de middelbare school gaan, was de (financiële) last voor haar te groot. Pamoja erkende dit en heeft me opgenomen in het sponsorprogramma vanaf 2008, zodat ik tot 2010 mijn opleiding met succes kon doorlopen.
Momenteel ben ik vrijwilliger op een lokale school genaamd Elshadai basisschool voor wezen en kwetsbare kinderen. Ik geef les Kiswahili, sociale studies en religieus onderwijs. Hiermee wil ik op mijn manier terug geven aan de gemeenschap en op degenen bedanken die mij hielpen toen anderen dat niet deden.
Voor mijn toekomstige carrière zal ik een studie tot leraar gaan volgen. Ik heb voor dit beroep gekozen, omdat leraren de rolmodellen voor jongen mensen zijn en ik hen wil ondersteunen bij het vinden van hun plek in de maatschappij.
Dank u en God voor de sponsoring .
Mercy Omollo

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja