Nieuws | Pamoja Child Foundation

Met wat hulp kun je ver(der) komen

In 2004 kwam Eannes Ongus naar het kantoor van Pamoja Child Foundation met een verzoek voor een bijdrage aan zijn opleiding. Hij was geen sponsorkind van Pamoja Child Foundation, maar zijn verzoek sloot wel aan bij de activiteitten van Pamoja Child Foundation. De toenmalige directeur, wijlen Kepher Misasa, heeft uitgebreid met hem gesproken en al zijn papieren bestudeerd. Het was overduidelijk dat het om een slimme jongen ging. Hij had geen ouders meer en kreeg een studiebeurs vanuit de opleiding. Deze studiebeurs was niet kostendekkend en daarom besloot Pamoja Child Foundation het ontbrekende deel voor hem te bekostigen.

Uit recent contact tussen de oprichter van Pamoja Child Foundation, Madelon Misasa-de Vries en Eannes Ongus blijkt dat het goed met hem gaat. Hij studeert "Leadership and Management" aan de St. John University in York, het Verenigd Koninkrijk. Hij wil later docent worden met als specialisme strategisch management en leiderschap. Hij ziet dit als een mijlpaal op zijn weg naar een doctoraal examen.

Eannes schrijft: "I am forever greatful for your help and may God reward your kind gesture. You changed my life and for this I will always say thank you and do my every best to touch other peoples lives who are deserving".

Op zijn profiel van de website van de universiteit kun je meer lezen over Eannes.

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja