Nieuws | Pamoja Child Foundation

Kracht en Kwetsbaarheid

Pamoja is een groot succes, maar de echte kracht komt van de kinderen die aan projecten hebben deelgenomen. Sommige van de kinderen hebben enorme moed en kracht die ons aanmoedigt ons om door te gaan met ons werk. Lawrence Odipo is zo'n kind. Na het verlies van zijn ouders trok hij in bij zijn grootouders. Dit verblijf bij zijn grootouders was zwaar, omdat zij in de zeventig waren en dus niet konden werken en onvoldoende geld hadden voor basis zaken zoals voeding, kleding, gezondheidszorg, onderwijs, etcetera.

Dit heeft hem echter niet ontmoedigt, hij en zijn grootouders zijn vastbesloten om hem zijn opleiding te laten doorlopen. Zijn grootouders hebben hem door de jaren heen gesteund, net als zijn sponsor dat heeft gedaan door de jaren heen. Zo oud als ze zijn, ze zijn bij alle schoolbezoeken geweest, bij alle ouder activiteiten, ondanks dat ze daar enorme afstanden voor moesten lopen. Deze kracht, vastberadenheid, moed en geloof is niet vanzelfsprekend, maar bewijst dat alles mogelijk is, welke achtergrond je ook hebt.

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja