Nieuws | Pamoja Child Foundation

Capgemini steunt Pamoja!

Capgemini Nederland BV heeft Pamoja in 2010 op verschillende manieren geholpen. Een aantal medewerkers van de afdeling Marketing Sales & Services hebben tijd gedoneerd om Pamoja te adviseren over verschillende onderwerpen. Samen met Kris Smilde heeft het bestuur uitgebreid gewerkt aan de opzet en inhoud van de nieuwe website die in 2010 live gaat. Met die hulp heeft Pamoja een duidelijke structuur opgezet waardoor de nieuwe website overzichtelijk, professioneel en informatief is geworden. Wouter Sleyffers en Arnoud Markus hebben tijd gestoken in het adviseren over marketing en communicatie activiteiten die Pamoja kan ondernemen om meer bekendheid te krijgen en natuurlijk meer financiële middelen te werven. We verwachten de vruchten daarvan in 2011 te plukken.

Naast deze tijdsinvestering heeft Capgemini op verschillende momenten geld ingezameld voor Pamoja Child Foundation. Christel Chen heeft met verschillende collega's de Dam tot Dam loop gelopen en daarmee   € 242 opgehaald voor Pamoja. Op initiatief van Frank Eijssen heeft de afdeling Marketing, Sales & Services nog eens € 813 opgehaald voor Pamoja bij hun volleybaltoernooi.

Pamoja dankt Wouter, Arnoud, Kris, Frank en Christel heel hartelijk voor hun hulp en natuurlijk ook de lopers van de Dam tot Dam marathon en de afdeling Marketing Sales & Services die helaas het volleybaltoernooi niet hebben gewonnen maar wel een prachtige bijdrage aan Pamoja hebben gedaan!

Help Pamoja kinderen in Afrika te helpen

Wordt nu donateur!

Direct eenmalig een donatie overmaken Direct eenmalig een donatie overmaken Wordt jaarlijks donateur Wordt jaarlijks donateur Anders doneren
Impulsis steunt Pamoja